Keuken- & interieurinrichting - Schrijnwerk & renovatie

Wie zijn wij?


Uw woon- en leefinterieur staat centraal in uw leven.
Laat de inrichting dus over aan specialisten.

 

interieur VERKEST maakt volledige interieurs in eigen atelier te Wingene en verdeelt eveneens de internationaal befaamde keukens van het Duitse merk Eggersmann. Keukens om zonder twijfel ‘U' tegen te zeggen!  moderne design keuken

Overzicht:

 

10 redenen waarom u voor ons kiest:

  1. een eigen atelier zorgt voor de nodige flexibiliteit
  2. vakmanschap door trouwe medewerkers
  3. medewerkers, allen in eigen dienst 
  4. maatwerk is onze troef
  5. service is onze prioriteit
  6. kwaliteit staat altijd voorop
  7. méér dan alleen keukens
  8. onze moderne schrijnwerkerij biedt ons de mogelijkheid alle interieurwerken - bedrijf of privé - te realiseren
  9. wij coördineren uw volledige project en zorgen voor de volledige begeleiding
  10. familiale onderneming waar de familie nog instaat voor de volledige realisatie van uw project van bij het begin tot het einde

 

 

atelier interieur verkestDrie generaties van schrijnwerkers hebben zich jaar na jaar aangepast aan de nieuw(st)e tendensen op het vlak van keuken- en interieurinrichting.
Iedereen in ons bedrijf weet precies welk zijn of haar specialiteit is en het hele team voelt en vult elkaar moeiteloos aan. Bovendien zijn de contacten met onze klanten door de jaren heen erg persoonlijk en vertrouwelijk gebleven. Dat is de reden dat een aantal klanten al generatie op generatie vertrouwt op Interieur Verkest.

U herkent dit ongetwijfeld: soms begint u alleen met een keuken... Maar al snel blijkt dat uw ganse interieur eigenlijk één onlosmakelijk geheel vormt. Dan is het best om een beroep te doen op een bedrijf dat een volledige opvolging aanbiedt.


renovatie appartement Om een voorbeeld te geven: u wilt uw keuken vernieuwen, maar die vloer oogt ook niet meer zo fris, en misschien moeten we het raam ook maar meteen vernieuwen, en als we de muur uitbreken dan krijgen we een open geheel naar de leefruimte toe... Kunt u zich de situatie inbeelden?
Meestal betekent dit dat u op zoek moet naar een vloerenlegger, elektricien, schrijnwerker, loodgieter, keuken specialist, plakker, schilder, containerdienst voor afbraak, ... Met veel stress tot gevolg, want de ene aannemer kan wel dan beginnen maar de andere kan niet volgen, enzovoort...en uiteindelijk loopt alles in het honderd.

 

interieur VERKEST biedt de service aan om de volledige werken te coördineren: wij zorgen voor de afbraak en voor de verdere opvolging van de werf tot en met de piekfijne afwerking van de keuken. De bouwheer kan elke stap in het (ver)bouw(ings)proces op de voet volgen in voortdurend overleg met de zaakvoerder Ronny Verkest, die het project volledig coördineert en opvolgt.

 

Wij geven als voorbeeld een keuken, maar het kan evengoed gaan over het inrichten van een zolderruimte, living, slaapkamer, bureel, ... Wij plaatsen interieurs op maat in elke woonomgeving, zowel nieuwbouw als verbouwing, zowel in een klassiek huis als een hypermoderne villa. Wandkasten, dressings, een bureau, een luxueus bed,... Het hoort er allemaal -op maat van de klant- bij. Als ervaren schrijnwerkers verzorgen wij ook parket, plafonds, ramen, deuren, volledige dakconstructies, garages en garagepoorten, én alle buitenschrijnwerk in pvc, hout en aluminium.

 

Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod op het vlak van productie en plaatsing van keukens. Onze keukens horen thuis in het hogere kwalitatieve segment, maar blijven betaalbaar.


Kwaliteit heeft zijn prijs, maar onze keukens hebben zo'n persoonlijke uitstraling dat iedere keukenliefhebber ervoor valt. Ze komen tegemoet aan heel uiteenlopende wensen, ze zijn tijdloos, variëren van klassiek tot minimalistisch, maar ook de typisch landelijke keuken hoort erbij. We hebben een ruim aanbod design keukens o.a. van het merk Eggersmann. Daarnaast zijn we ook specialist in het massief eiken landelijke gamma, met oog op traditie.

Bezichtig ons vakmanschap in onze toonzaal te Wingene.